Dreptul de acces şi modificare a datelor personaleAveţi dreptul de acces la datele personale colectate de Asociaţia Societatea Naţională Spiru Haret pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură şi dreptul de a le modifica, sub rezerva prevederilor legale aplicabile. De asemenea, puteţi să vă exercitaţi dreptul de a obiecta. Pentru detalii privind dreptul dumneavoastră de acces la datele personale puteti consulta următorul DOCUMENT.Dacă aveţi întrebări privind protecția datelor personale, doriți ştergerea sau realizarea de modificări asupra acestora vă rugăm să contactaţi Asociaţia Societatea Naţională Spiru Haret pentu Educaţie, Ştiinţă şi Cultură direct, trimițând o Cerere de acces la datele cu caracter personal prin e-mail la adresa info@spiruharet.ro sau în scris la adresa de mai jos:

Asociaţia Societatea Naţională Spiru Haret pentu Educaţie, Ştiinţă şi Cultură

Str.Ion Ghica nr 13

Sectorul 3, București.

În scopul asigurării confidenţialităţii şi al protecţiei datelor cu caracter personal, va trebui să vă identificați pentru ca noi să putem răspunde cererii dumneavoastră.

Dacă datele dumneavoastră personale sunt inexacte, incomplete sau nu sunt actualizate, vă rugăm să trimiteţi modificările corespunzătoare la adresele de mai sus (prin poștă sau e-mail).

Toate cererile vor primi un răspuns, cât mai rapid posibil şi în conformitate cu legislaţia aplicabilă. Solicitările de acces substanţiale pot suporta o taxă de administrare.

Politica de confidențialitate poate fi modificată din când în când. În consecinţă, vă recomandăm să consultați website-ul nostru, în mod regulat, în special atunci când faceți o cerere de acces la datele personale.

Pentru întrebări și contact în problema protecției datelor personale, vă rugăm să contactați Asociaţia Societatea Naţională Spiru Haret pentu Educaţie, Ştiinţă şi Cultură la adresa bb@spiruharet.ro.